Nieuws

Wegens de feestperiode is er geen Chirowerking op 24 en 31 december. We starten terug op 7 januari in 2018.

Verder wensen we iedereen een zalig kerstfeest toe en een spetterend oud&nieuw!

De proefperiode voor sommige nieuwe leden loopt stilaan op zijn einde. Je krijgt een mailtje wanneer je proefperiode is afgelopen. Dat is altijd na een periode van 3 weken, te beginnen vanaf de eerste deelname aan een Chirozondag.

Op 10 september starten we terug met het nieuw Chirojaar! Iedereen dat geboren is in 2011 of daarvoor is van harte welkom om eens een namiddagje te komen spelen. De eerste 3 keren zijn gratis, daarna dien je het lidgeld te betalen.

Vind alle informatie op deze pagina !

De Lotus actie en de Joyvalle actie is weer van start gegaan.

Op 10 en 11 december staan wij op de kerstmarkt van JH Far. Allen welkom. Op 10 december van 15u tot 22u en op 11 december van 12u tot 18u. Loempia's en Cava te koop aan democratische prijzen.

Met de acties rond de Rode Neuzen Dag haalde onze Chirogroep maar liefst 404 euro op. Dat is 404 euro dat naar het Rode Neuzen Fonds gaat. Bedankt aan iedereen die een gift gaf, een rode neus kocht of een pannenkoek kwam eten.

Tot snel

Chiro Far West zet zich in voor het goede doel!

De afgelopen weken tussen het bivak en nu hebben we bekeken hoe we volgend Chirojaar vorm gaan geven. Op 11 september 2016 is het ons startmoment. Daar kom je ook direct te weten wie je leiding is voor komend Chirojaar. Spannend...

Pagina's

Abonneren op Nieuws